Bu Blogda Ara

14 Ocak 2016 Perşembe

Yaş Pasta (meyveli ve çikolatalı)




Yaş Pasta 

Süslemek için meyve
Fındık yada badem kırığı
Top çikolata 1 küçük paket
İsteğe göre Hindistan cevizi ,ceviz ,pasta süsleri
Tek Katlı yapılacak ise 1 adet
Çift kat yapılacak ise 2 adet pandispanya keki (bir gün once pisirmenizi öneririm )
Tarifi için linke bakiniz
http://tarifdefterimdenyapraklar.blogspot.co.uk/2016/01/sunger-pandispanya.html?m=1

Ganaj krema kolay kaplamak icin dolaptan çıkarın , oda ısısında olsun.
hazırlanışı :
http://tarifdefterimdenyapraklar.blogspot.co.uk/search?q=Ganaj&m=1

Ve pastacı kreması
http://tarifdefterimdenyapraklar.blogspot.co.uk/2016/01/pastac-kremas.html?m=1

Birleştirmek için
Kullanmadan önce pandispanya keklerini ortadan ikiye bölerek katlara ayırın.
Her katı bir kaç kaşık şekerli ılık su ile ıslatın.
Pastacı kremasindan ilk katın heryerde sürün ve dogradiginiz Çilekleri sıralayın.
İkinci katı kapatın.
Tekrar krema sürün ve dilimlenmiş
muzları dizin.
Üçüncü katı koyun ıslatın.
Tekrar krema sürüp çilek dizin.
Son katı kapatıp , pastanın her yerini bir spatula yardımı ile Ganaj krema ile kaplayın.
Ve pastanın üzerini dilediğiniz gibi süsleyin.
Servis yapmadan önce  en az 2 - 3 saat  buzdolabında dinlendirin.
Afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzleyiciler